Uitnodiging

Een housewarming uitnodiging versturen

 

Uitnodigingen

Verhuurders moeten uitnodigingen sturen en RSVP’s aanvragen. Het is het beste om traditionele, handgeschreven en gemailde uitnodigingen te doen, vooral als de housewarming aan de formele kant is.
Maar zelfs als het casual is, is het goed om je aan deze regel te houden als je de gastheer bent.

Waarom een housewarming uitnodiging?

Omdat het er bij een housewarming party om gaat dat gasten zich thuis voelen en dat er een gevoel van gezelligheid ontstaat. Verhuizen naar een nieuw huis en het organiseren van een housewarming party is een oude traditie, dus hou het gaande door de dingen op de ouderwetse manier te doen als je kunt.
Het is het beste om de uitnodigingen ongeveer 3 tot 5 weken voor het feest te versturen. Sommige gasten hebben misschien wat meer kopzorg nodig dan normaal, vooral als de nieuwe thuislocatie verder weg ligt.
Je moet jezelf ook meer tijd geven om in te halen als je achterloopt met het inrichten, inrichten en plannen van het feest. En geloof me, je zult waarschijnlijk achteropraken, want verhuizen naar een nieuw huis is een drukke tijd voor altijd.
Uw huis heeft beperkte ruimte en u zult waarschijnlijk zelf koken, dus zorg ervoor dat u RSVP’s aanvraagt bij uw gasten. U wilt een exacte hoofdtelling, dus maak dit verzoek expliciet bij uw gasten.
En als u een gast bent, zorg er dan voor dat u op de uitnodiging reageert. Laat uw gast niet gissen naar uw aanwezigheid.