De grappigste housewarming cadeaus om te geven

Yes! één van je vrienden of familie hebben eindelijk een eigen huisje gevonden om in te gaan wonen. Tegenwoordig een groot succes. Nu wil je ze een kleinigheidje geven waar een grapje achter zit of misschien heb je geen idee wat ze willen. Dan maar iets leuks! Bekijk dan hier de grappigste housewarming cadeaus om te geven.

Grappige housewarming cadeaus tot €15,-

Voor een budget tot 15 euro kun je veel grappige housewarming cadeautjes shoppen. Want het goede nieuws is: een grappig housewarming cadeau hoeft echt niet duur te zijn en gelukkig zijn er veel grappige housewarming cadeaus te vinden voor een mooie prijs.

Dit zijn de meest grappige housewarming cadeaus tot €15:

Grappige housewarming cadeaus tot €25,-

Met een budget tot €25,- kan je ook hele grappige cadeaus geven voor een housewarming. Wat is er nou mooier dan gasten die hun ervaring in het wc-gastenboek achterlaten. Of een ander leuk onzin cadeautje. 

Dit zijn de meest grappige housewarming cadeaus tot €25:

Grappig housewarming cadeau

Wat geef je als grapje cadeau?

De housewarming is een erg leuk feestje en er zijn verschillende manieren om dit feest te vieren. Een van de leukste manieren is door middel van grappige cadeaus. Dit kan een cadeau zijn voor het nieuwe huis, maar ook voor de nieuwe bewoners. Denk bijvoorbeeld aan een cadeaupakket met alle benodigdheden voor het inrichten van het huis of een doos met leuke gadgets die elke dag nodig zijn in het huishouden. Ook een cadeaubon voor een schoonmaakbeurt of een etentje bij de buurman of buurvrouw is altijd erg leuk. Kortom, er zijn genoeg grappige cadeaus te bedenken waarmee je iemand blij kunt maken op zijn of haar housewarming!

Grappige cadeaus voor in een nieuw huis

Nieuwe buren, een nieuw huis of een verhuizing naar een andere stad. Er zijn allerlei redenen waarom je iemand een housewarming cadeau kunt geven. Een leuk en uniek housewarming cadeau is altijd welkom. Maar wat kun je nu eigenlijk geven als grappig kleinigheidje? Hieronder vind je een aantal leuke en originele cadeau-ideeën: