Samenwerken met Housewarmingkado.nl

Wil je samenwerken met housewarmingkado.nl? Bijvoorbeeld in de vorm van een productreview, advetorial of affiliate samenwerking? Leuk! Op deze pagina vind je informatie over een samenwerking met housewarmingkado.nl

housewarmingkado.nl is onderdeel van caps lock marketing (kvk:84636548)

Samenwerken met housewarmingkado.nl

Er zijn verschillende mogelijkheden om samen te werken met housewarmingkado.nl, dé 1 website met de leukste cadeautips voor een housewarming. We vertellen je graag meer hierover.

Productreview

Heb je een product dat perfect past bij Housewarmingkado.nl en lijkt het je te gek om een review van jouw product terug te zien op ons platform? We ontvangen graag jouw product, testen het zelf uitgebreid uit en schrijven er vervolgens een artikel over op Housewarmingkado.nl, inclusief fotografie.

In het artikel mogen maximaal 2 links naar keuze naar je website toegevoegd worden. Het artikel blijft voor onepaalde tijd op housewarmingkado.nl staan, zolang de website bestaat. Afhankelijk van je wensen en het type product, rekenen we een tarief voor het schrijven en plaatsen van zo’n productreview.

Advertorial & Linkbuilding

Wil je een artikel laten schrijven over jouw product of dienst en sluit dat perfect aan bij de doelgroep van housewarmingkado.nl? En/of ben je op zoek naar een relevante backlink? Onze redactie schrijft dan graag een advertorial over jouw merk. Er mogen maximaal 2 do-follow links in het artikel verwerkt worden, die je zelf mag aanleveren. Het artikel blijft voor onbepaalde tijd op housewarmingkado.nl live staan.

Voor het schrijven en publiceren van zo’n advertorial inclusief backlink, rekenen we een vast tarief. Neem contact op om de actuele tarieven op te vragen. 

Affiliate marketing

Op Housewarmingkado.nl vind je affiliate links die leiden naar webshops zoals Bol.com. Als een websitebezoeker via deze links uiteindelijk een aankoop doet bij zo’n webshop, verdient housewarmingkado.nl daar een commissie over: een percentage van het aankoopbedrag. Dit kost de websitebezoeker niets extra en je support hier Housewarmingkado.nl mee. Daardoor kunnen we blijven bestaan én de leukste cadeautips voor je verzamelen.

Heb je een webshop met een interessant affiliate programma voor Housewarmingkado.nl? Neem dan contact met ons op, dan bespreken we graag de mogelijkheden.

Over housewarmingkado.nl

Housewarmingkado.nl is een website bomvol de leukste cadeautips om te geven bij een housewarming. Of je nu een cadeau zoekt voor je opa & oma, je zoon of dochter of de buren die verhuist zijn: het vinden van een geschikt cadeau kan een hele uitdaging zijn. Want wat wordt er nu van je verwacht wanneer iemand een nieuw huis heeft gekocht?

Op Housewarmingkado.nl doe je inspiratie op en hebben we de leukste cadeautips verzameld. Of je nu niet weet wat je moet vragen of geven. Daarnaast proberen we de leukste recepten en tips te geven om te zorgen dat jij mensen echt kan verwelkomen in je nieuwe huis. En wel zo fijn: via onze website bestel je direct je cadeautje vanuit je luie stoel bij populaire webshops zoals Bol.com en andere geaffilieerde winkels.