10x de leukste housewarming cadeau voor een stel

Ken je een stel dat binnenkort gaat samen wonen? Dan is het natuurlijk leuk om ze een housewarming cadeau te geven. Hier hebben 10x de leukste housewarming cadeaus voor je op een rij gezet.

housewarming cadeau stel

Hier kan je leuke, persoonlijke en originele cadeau te geven voor een stel dat gaat samenwonen. Het is vaak echt lastig om iets leuks te vinden wat ze allebei willen hebben op moment. Veel cadeaus zijn ook gewoon niet tof genoeg of te simpel.

Lijst met cadeaus voor stellen die gaan samenwonen

Een housewarming is een geweldige gelegenheid om een nieuw huis te vieren en om vrienden en familie te laten zien waar je bent komen wonen. Als je op zoek bent naar een cadeau voor een stel of koppel dat net is verhuisd, zijn er veel leuke en nuttige dingen die je kunt geven.

1. Een ontbijtje op bed

Hoe handig is het als je de eerste dag of week niet aan boodschappen hoeft te denken en zeker niet aan ontbijt. Met Doorb kan je een bakker in de regio zoeken en een ontbijtje op bed bezorgen. Super uniek en leuk om cadeau te doen. Zeker als het een verrassing is en je het zo goed weet te timen dat ze dit al de eerste dag in het nieuwe huis krijgen. 

3. Een prachtig bestekset

je verwacht het niet, maar dit kan best een dure aankoop zijn. Kosten waar je niet altijd rekening mee houdt als je gaat samenwonen. Vraag wel even aan het stel dat gaat samenwonen wat voor soort kleur en materiaal ze het bestek graag zouden willen hebben. Het is iets wat je namelijk dagelijks gebruikt en toch een beetje in je smaak moet zijn.

4. Holland kaaspakketje

Niks hollanders dan een kaaspakketje krijgen op je housewarming. Je hoeft de komende maand niet meer na te denken wat je op je brood doet of s’avonds als snackie eet. Met deze kaaspakketjes maak je het stel geheid gelukkig.

5. Geen kaasfans? Wat dacht je dan van pindakaas

Oké misschien ook wel heel hollands.. Maar pindakaas van de pindabaas winkel is ongekend. Ook hiermee hoef het stel niet meer na te denken wat ze de komende maand op hun brood hoeven te smeren. Bestel het pakketje gemakkelijk online.

6. Anders gewoon een borrelpakketje

Lekker makkelijk, lekker straightforward een borrelpakketje. Altijd goed toch? Met een borrelpakketje weet je zeker dat die op gaat. Het is een housewarming cadeau wat gewoon in de smaak valt. 

Tips om een nieuw huis goed in te richten voor een stel

Een van de beste cadeaus voor een nieuw huis is iets dat het huis mooier of gezelliger maakt. Dit kan bijvoorbeeld een mooie vaas of bloempot zijn, of een kunstwerk of fotolijst om aan de muur te hangen. Als het stel of koppel graag kookt, kun je ook overwegen om keukenaccessoires of nieuwe pannen te geven. Bed- en badlinnen, zoals handdoeken of een dekbedovertrek, zijn ook altijd nuttig en worden vaak gewaardeerd. Zo kun je bijvoorbeeld lezen hoe je een mooie maaltijd kunt bereiden met simpele ingredi√ęnten, of welke tools je nodig hebt om effici√ęnter te gaan werken. Ook als je gewoon op zoek bent naar wat leuke inspiratie, ben je hier aan het juiste adres!

Housewarming cadeau stel

Als je niet zeker weet wat het stel of koppel graag zou willen, kun je altijd vragen wat ze nodig hebben of wat ze leuk zouden vinden. Een cadeaubon voor een winkel of restaurant in de buurt kan ook een goed idee zijn, zodat ze zelf iets kunnen uitkiezen dat bij hun smaak past. Belangrijk is dat het cadeau persoonlijk en oprecht is, en dat het laat zien dat je blij bent voor het stel en hun nieuwe huis.