Housewarming cadeau voor mannen: 10x de leukste housewarming cadeaus

Heb je een vriend, collega of broer die binnenkort gaat verhuizen? Dan zoek je natuurlijk naar een leuk cadeau om te geven. Een housewarming is een bijzondere gelegenheid waarbij iemand zijn of haar nieuwe huis viert met vrienden en familie. Het is een moment om te genieten van de nieuwe omgeving en samen te vieren dat er een nieuw thuis is. Als je op zoek bent naar een geschikt cadeau voor een man die net zijn nieuwe huis heeft betrokken, dan ben je hier aan het juiste adres. In dit artikel geven we je een aantal handige tips voor het vinden van het perfecte housewarming cadeau voor een man.

Housewarming cadeau man

ben je op zoek naar een housewarming cadeau en dan specifiek voor een housewarming cadeau man? Dan zit je hier goed. We hebben namelijk 10x de leukste housewarming cadeaus voor mannen bij elkaar gezocht. Van Luxe cadeaus tot aan kleinigheidjes. We hebben gezorgd dat jij iniedergeval genoeg inspiratie krijgt.  

Housewarming cadeaus voor mannen

Het is leuk om iemand die zijn of haar huis verhuist, een cadeau te geven om het huis iets meer thuis te laten voelen. Presentjes met herinneringen of iets wat iemand zijn smaak is, is natuurlijk gewoon superleuk om te krijgen. Of een aardigheidje voor iemand zijn nieuwe huis waarbij je weet dat hij of zij er iets aan heeft. Het is een manier om hen te laten weten dat je blij bent voor hen en wilt helpen hun nieuwe huis te decoreren. Zeker mannen waarderen dit als je ze iets vooruit helpt. Maar wat geef je aan een man als housewarming cadeau? We helpen je wat suggesties te geven.

1. Geef een plant cadeau!

Een plant geeft gelijk wat leven in huis en is altijd leuk om te krijgen. Zelfs als de plant niet helemaal in de smaak valt kan je hem vaak ruilen met iemand voor een andere plant. Een man zal het zeker waarderen als hij deze krijgt. 

2. Geef een Borrelpakketje cadeau

Een Borrelpakketje is altijd leuk om te krijgen. Je kan hiermee op ‘safe’ spelen als je niet zeker weet wat hij leuk vindt. Het is ook leuk als je hier bijvoorbeeld een kaasmessen setje bij zit. Of een goede borrelplank. 

3. Toch een geurkaars?

Stiekem houden de meeste mannen toch wel van een geurkaars. Het moet dan wel geen bloemetjes geur zijn maar misschien wat verbrand hout of toch stiekem vanille. grote kans dat die stiekem wel van deze vrouwelijk touch gaat houden.

4. Écht vers gebrande koffie

Er gaat niks boven de geur van vers gebrouwen koffie die zich s’ochtends door het huiskamer verspreid. Extra leuk als je de persoon aan wie je het cadeau geeft kan laten proeven welke koffie hij écht lekker vindt. Waarom dan geen leuk geschenkpakket met koffie erin? 

5. Het WC gastenboek

Als er 1 cadeau is wat iemand moet geven aan een nieuw huis is het dit wel. In het WC gastenboek kan je achterlaten aan welk nummer je dacht terwijl je nummertje 2 deed en mag je daarnaast het interieur van het toilet beoordelen. Een echte aanrader.

6. Een Fleece deken trui

Een fleece deken krijgen is natuurlijk niet heel stoer. Maar een fleece deken trui is natuurlijk een héél ander verhaal. Geheid dat de ontvanger van dit cadeau je gaat bedanken op het moment dat hij met z’n theetje s’avonds op de bank kruipt. 

Waar moet je op letten bij het kiezen van een housewarming cadeau voor mannen?

Er zijn een aantal dingen waar je op moet letten bij het kiezen van een housewarming cadeau voor een man. Hieronder geven we je een aantal belangrijke aandachtspunten.

  • Praktisch: Een housewarming cadeau moet praktisch zijn. Dit betekent dat het cadeau iets is wat de ontvanger daadwerkelijk gaat gebruiken in zijn nieuwe huis. Denk bijvoorbeeld aan een mooie vaas, een nieuwe koffiezetapparaat of een handige tool voor in de keuken.
  • Persoonlijk: Het cadeau moet persoonlijk zijn. Dit betekent dat het cadeau aansluit bij de persoonlijke stijl en interesses van de ontvanger. Denk bijvoorbeeld aan een mooie wanddecoratie met de naam van de ontvanger erop, of een boek over zijn favoriete hobby.
  • Uniek: Het cadeau moet uniek zijn. Dit betekent dat het cadeau niet iets is wat je zomaar bij elke willekeurige winkel kunt kopen. Denk bijvoorbeeld aan een handgemaakt cadeau, zoals een zelfgemaakte kaars of een persoonlijk geschreven gedicht.

Wat geef je een man voor een housewarming?

Je hebt heel het internet al afgezocht naar een leuk cadeau voor een man maar je komt vaak alleen maar van die flauwe cadeaus tegen. “Leuk” & “typisch mannelijk” maar hebben ze er nou echt wat aan? Vaak niet.. Mannen houden er ook wel van een vrouwelijke ’touch’ om het iets meer als een thuis te laten voelen. Anders blijft het huis vaak zo kaal en leeg. Twijfel dus niet als je een goede geurkaars ziet, Een mooie plant of wat leuke decoratie voor in z’n huis. Grote kans is dat hij het waardeert.

Cadeau nieuw huis man

We weten het tegenwoordig allemaal. Verhuizen kan best duur zijn. Zeker als je als man alleen gaat verhuizen. Zeker mannen houden er niet snel van onnodig geld uit te geven aan tierlantijn voor hun nieuwe huis. Een bank, tv en tafel denken ze vaak al genoeg aan te hebben. Maar dan blijft het huis aardig kaal over. Daar hebben ze toch vrouwen voor nodig.. Weet je nou zeker dat hij er niks aan vindt. Speel dan op safe en koop bijvoorbeeld een leuk borrel pakketje. Vaak zijn er nog genoeg spullen die ze nog niet in huis hebben.

Cadeau housewarming man

Als je op zoek bent naar een geschikt housewarming cadeau voor mannen, is het belangrijk om te kiezen voor iets dat praktisch, persoonlijk en uniek is. Het cadeau moet aansluiten bij de stijl en interesses van de ontvanger en iets zijn wat hij daadwerkelijk gaat gebruiken in zijn nieuwe huis. Hierboven hebben we je een aantal voorbeelden gegeven van geschikte cadeaus, van een mooie vaas tot een persoonlijk geschreven gedicht.

Maar er zijn natuurlijk nog talloze andere opties, zoals bijvoorbeeld een set mooie glazen, een nieuwe bank, een smart home systeem, een kwalitatief goede speaker of zelfs een cadeaubon voor een leuke activiteit.

Het belangrijkste is dat je oprecht nadenkt over de persoonlijke voorkeuren van de ontvanger en dat je een cadeau kiest dat aansluit bij zijn nieuwe huis en levensstijl. Zo zal het cadeau gegarandeerd gewaardeerd worden en zal het een fijne herinnering zijn aan zijn huiswarming.