De leukste housewarming cadeau pakketten

Met een housewarming cadeau pakket kan je echt een leuk cadeau uitzoeken. Een volledig pakket om je vriend(in), zoon of dochter echt een goede start te geven in het nieuwe huis. Bekijk hier alle housewarming cadeau pakketten die we voor je hebben verzameld.

Elk jaar worden er weer honderden nieuwe huizen verkocht en gekocht. Om de kopers van zo’n nieuw huis te verrassen en hen een beetje op weg te helpen met het inrichten, hebben wij verschillende leuke housewarming cadeau pakketten voor je verzameld. Het is altijd leuk om iemand te verrassen met een housewarming cadeau. Een housewarming cadeaupakket is een geweldig idee om iemand te laten weten dat je blij bent voor hen en hun nieuwe huis.

Housewarming cadeau pakketten afgestemd op je budget

We hebben hieronder een aantal pakketten voor je samengesteld wat afgestemd is op jouw budget. Wat kan je allemaal in een housewarming pakketje stoppen? 

Een leuk idee is om een housewarming cadeau pakketje samen te stellen met verschillende kleine cadeautjes. Zo creëer je een leuke verassing voor de gastheer of -vrouw en kun je laten zien dat je echt aan hen hebt gedacht. Bijvoorbeeld een pakketje met een mooie kaars, een lekker geurtje, een fotolijstje en een kleine plant. Zo krijgen ze van alles wat en kunnen ze direct aan de slag met het opfleuren van hun nieuwe huis.

Hieronder hebben we ook wat kant en klare pakketjes voor je verzameld van de leukste winkels die we zijn tegengekomen. Op zoek naar een luxer pakket? Kijk dan ook even bij de luxe housewarming cadeaus

Housewarming cadeau pakketten tot €15,-

Voor een budget tot €15,- heb je wel een klein leuk housewarming pakketje. Voornamelijk bij Dille en Kamille hebben ze wat mooie pakketjes samengesteld voor deze prijs. Wat denk je bijvoorbeeld van een Thee-pakketje of een pakketje om speculaas te bakken. Een geur die je zeker wil ruiken in je nieuwe huis!

Dit zijn de leukste kant-en-klare cadeau pakketjes tot €15,-

Housewarming cadeau pakketten tot €25,-

Met een budget tot €25,- kan je al een heel leuk pakketje kopen. Ook een mooi bedrag om te geven in de vorm van een pakketje + cadeaubon. Hou er dan rekening mee dat de hoogte van een cadeaubon niet heel hoog kan zijn. Maar zo kan je een mooi gebaar combineren met een leuke cadeaubon.

Cadeaupakketten met keukengereedschap is natuurlijk altijd handig. Maar denk ook aan een starterset van plantjes. Je hebt bijvoorbeeld al een voordelige plantenbox met dit mooie bedrag.

Hier kan je de leukste housewarming cadeaupakketjes vinden tot €25:

Een overzicht van de mogelijkheden

Wanneer je gaat verhuizen is het fijn om een huiswarming cadeaupakket te kopen. Dit is een leuke manier om je nieuwe huis in te richten en ervoor te zorgen dat alles aanwezig is wat je nodig hebt. Er zijn verschillende soorten huiswarming cadeaupakketten beschikbaar, dus er is altijd wel een pakket dat bij jouw wensen past.

Tips bij het kiezen van een goed housewarming pakket

Als je net een nieuwe woning hebt gekocht of er een hebt gekregen, is een housewarming cadeau pakket een leuk idee. Het is een cadeau waarmee je iemand kunt helpen met het inrichten van zijn of haar nieuwe huis. Maar welk pakket moet je kiezen? Wij geven je graag wat tips!

Kijk naar de wensenlijst van de ontvanger. Zo weet je meteen waar je op moet letten bij het uitzoeken van een cadeau.

Hou rekening met de grootte van het huis. Een klein huis vraagt om minder spullen dan een groot huis. Kies bijvoorbeeld voor handige opbergsystemen als het huis klein is, of voor mooie accessoires als het huis groot is.