Wat geef je bij een housewarming?

housewarming party illustratie

Een housewarming cadeau geven kan een hele uitdaging zijn. We hebben de leukste housewarming cadeaus voor je verzameld. Deze housewarming cadeaus zijn populair in webshops en krijgen goede beoordelingen. En wel zo fijn: je kunt alle cadeaus gewoon online bestellen en thuis laten bezorgen. Het enige wat jij nog hoeft te doen is de pas verhuisde persoon of personen blij maken met zijn of haar geschenk!

Tip 1. Ga na wat iemand zijn smaak is en hoe die zijn huis wil inrichten

Het belangrijk dat je geen onzin producten gaat kopen die helemaal niet past bij iemand zijn smaak en inrichting van het nieuwe huis. Ben je er niet helemaal zeker van wat iemand zijn smaak is. Vraag dit dan! Het wordt meer gewaardeerd als je even vraagt wat iemand nog nodig heeft voor zijn nieuwe huis. Waarschijnlijk komt de persoon dan met een hoop leuke ideeen die waarschijnlijk al in je price range liggen. Vraagt de persoon een duur cadeau, kijk dan of je het cadeau misschien met een groepje kan geven.

Tip 2. Hoe ver is iemand al in de verbouwing van het nieuwe huis?

Moeten ze nog veel klussen of is het huis al zo goed als af en wonen ze er al +/- 1 maand in het huis? Dan kan de timing van je cadeau ook belangrijk zijn. Stel je iemand heeft een mooie tuin met een hoop groen kan een vogelhuisje een leuk cadeautje zijn. Of is iemand nog vol aan het verbouwen dan wordt de persoon in kwestie misschien wel heel blij van een nieuwe bor! Vraag dus zeker even aan de persoon hoe ver ze al zijn in de verbouwen en wat ze graag zouden willen hebben.

Tip 3. Kan je iets persoonlijks bedenken?

Kan je iets persoonlijks bedenken voor de persoon die verhuist is dan is dat natuurlijk helemaal geweldig. Niks is leuker dan een cadeau waar tijd,moeite en gedachte in is gestoken. Zo maak je van iemands zijn nieuwe huis ook meer een thuis. Een thuis is een huis vol herinneringen. Zo kan je bijvoorbeeld een foto van een mooie herinnering van jullie samen voor op de muur cadeau geven. Of geef is een mooi zelfgemaakt ingelijst gedicht of kunstwerk cadeau.

Tip 4. Geef een uitje cadeau ter ontspanning

Als je het moeilijk vindt om te vragen wat iemand zijn smaak is of weet de persoon zelf ook niks? Dan is een uitje krijgen natuurlijk geweldig. Iemand die aan het verhuizen en verbouwen is geweest kan zeker wel iets van ontspanning gebruiken. Het sjouwen met materialen en het volkwasten van de muren gaat natuurlijk niet in de koude kleren zitten. Daarnaast heeft de persoon die verhuist is misschien zijn vakantie opgeofferd om zijn huis af te krijgen en daar ook wat extra centen in gestoken. Wat is er dan heerlijker dan een dagje uit cadeau te krijgen? Een romatisch etentje voor 2 of een dagje ontspannen in de sauna kan na een heel weekend klussen wordt zeker gewaardeerd.

Tip 5. Geef wat mooie planten cadeau!

Een huis wordt zoveel levendiger als er planten in staan. Ook met het uitzoeken van de juiste planten zit smaak niet heel snel in de weg. Zo kan je bijvoorbeeld een prachtige coniveer voor iemand kopen of een grote jungleplant! Ga wel even na wat het karakter is van de persoon of personen aan wie je de plant cadeau geeft na. Is het een zorgzaam persoon? Dan kan je sneller een mooi plantje kopen die iets meer onderhoud nodig heeft. Geef je de plant cadeau aan iemand die wat lakser is? Zoek dan vooral een plant uit die weinig onderhoud nodig heeft of koop misschien zelfs een plastic plant.

Tip 6. Geef wat keukenspullen cadeau

Kan iemand goed koken dan kan je hem of haar waarschijnlijk blij maken met een mooi keukenmes. Of vindt iemand het leuk om nieuwe kooktechnieken te leren dan is een kookboek over fermenteren & inmaken bijvoorbeeld heel leuk! Is de persoon waaraan je het cadeau geeft niet zo’n ster in de keuken kan een kookboek misschien wat suggestief overkomen. Dan is bijvoorbeeld een mooie luxe kaasplank of een keukenmachine een leuker cadeau.

Scroll naar boven