Wraps met Zalm

tortilla-rolletjes-met-zalm

Ah, de wraps met zalm voor een huisfeestje – een ware culinaire knaller die gegarandeerd je gasten zal verrassen! Denk aan de zachte, fluweelachtige textuur van zalm, subtiel opgerold in een lichte, luchtige wrap. Het is het soort gerecht dat bij iedereen in de smaak valt, van de fijnproevers onder je vrienden tot de ‘ik-eet-alles’-types. Met deze wraps breng je de oceaan naar je feestje, zonder dat je gasten natte voeten krijgen!

Wat dit gerecht zo fantastisch maakt, is de eenvoudige elegantie. De wraps zijn super easy om te maken, maar ze zien eruit alsof je uren in de keuken hebt gestaan. Het is de perfecte mix van gemak en luxe. En laten we eerlijk zijn: wie houdt er nou niet van zalm? Combineer het met wat frisse ingrediënten in de wrap, en je hebt een party snack die zowel verfrissend als vullend is. Rol je mouwen op, doe je schort voor, en duik de keuken in om deze overheerlijke wraps te bereiden!

tortilla-rolletjes-met-zalm

Wrap hapjes met zalm

Heerlijk en makkelijk hapje van tortilla wrap rolletjes met zalm, kruidenroomkaas en sla, lekker bij de borrel of high tea
Bereidingstijd 25 minuten
Opstijven 1 uur
Gang Borrelhapje
Porties 12 personen

Ingrediënten
  

  • 4 Middelgrote wraps
  • 200 gr Gerookte zalm
  • 100 gr Sla (Rucola of veldsla)
  • 125 gr kruidenroomkaas
  • Verse bieslook
  • 2 eetlepels pijnboompitten (geroosterd)

Instructies
 

  • Besmeer de wraps met de roomkaas. Verdeel wat sla er over, leg de plakken zalm erop en bestrooi met wat geroosterde pijnboompitten en fijngehakte bieslook. Rol de wraps op en ‘plak’ vast met een beetje roomkaas.
  • Wikkel in aluminiumfolie en laat minimaal een uur opstijven in de koelkast (een hele nacht kan ook). Snijd de opgerolde wrap in plakken en rijg de wraprolletjes eventueel aan een prikker.
Trefwoord wrap met zalm
Scroll naar boven